DKV Toernooi

Toernooi informatie

Tijdens het DKV toernooi zullen er twee verschillende toernooien plaatsvinden: het buitentoernooi en het binnentoernooi. Binnen wordt gespeeld op de niveaus van de derde divisie tot de eredivisie, en hierbij wordt gestreden om mooie geldprijzen. Buiten spelen teams met niveaus t/m de promotieklasse en hierbij zijn er mooie winnaars-shirts in de wacht te slepen. Het buitentoernooi wordt volledig op gras gespeeld. Van beide toernooien worden op zaterdag de eerste poulewedstrijden gespeeld, en op zondag de laatste poulewedstrijden en de finales.

Naast het toernooi zelf, worden er ook leuke andere activiteiten georganiseerd. Zo is er op vrijdag een feest in de binnenstad, waar een bepaald thema aan verbonden is. Dit thema wordt bekend gemaakt in januari. Op zaterdag is er de mogelijkheid om in de Sportsbar te eten tegen een schappelijke prijs, waarna er aansluitend een feest zal zijn met onder andere live muziek.

Wil je up to date blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op onze sociale media!

Facebook: https://www.facebook.com/DKVtournament/.
Instagram: @dkvtoernooi

Als je vragen hebt, kun je ook mailen, voor het binnentoernooi is dit naar binnenco@dkvtoernooi.nl, voor het buitentoernooi is dit naar buitenco@dkvtoernooi.nl, en voor algemene vragen kun je mailen naar info@dkvtoernooi.nl.
Hopelijk tot op 4, 5 en 6 juni!