Toernooi informatie

Het DKV toernooi bestaat uit twee verschillende toernooien: het buitentoernooi en het binnentoernooi. Het binnentoernooi wordt gespeeld in verschillende zalen van het Sportcentrum, waarbij wordt gespeeld op niveaus van derde divisie tot eredivisie. Zowel vrouwen- als mannen teams kunnen zich aanmelden en er wordt gestreden om mooie geldprijzen en om de eer natuurlijk. Sinds 2022 kunnen teams uit de promotieklasse zich ook kunnen aanmelden voor het binnentoernooi. Meerdere teams gaven aan de voorkeur te hebben voor binnen over buiten en uit de vorige editie is geblekend at dit een succes was!

Het buitentoernooi wordt gespeeld op de grasvelden buiten bij het Sportcentrum, waarbij wordt gespeeld op niveaus tot en met promotieklasse. Hierbij kunnen zowel vrouwen- als mannen teams, en zelfs mix teams zich aanmelden om te strijden voor de felbegeerde winnaars shirts.
Zowel bij het binnen- als het buitentoernooi worden de eerste poulewedstrijden gespeeld op zaterdag en op zondag worden de laatste poulewedstrijden en de finales gespeeld.

Klik hier voor de regels van het binnen- en het buitentoernooi.

Naast het volleyballen worden er ook vele leuke activiteiten georganiseerd. Het DKV toernooi gaat namelijk op vrijdag al van start met een openingsfeest in de binnenstad van Groningen. Een feest is natuurlijk niet compleet zonder thema, maar deze zullen we nog even geheim houden voor jullie! Op zaterdag kan je met elkaar voor een schappelijke prijs een hapje eten in de Sportsbar, waarna hier aansluitend een feest wordt gehouden met live muziek en natuurlijk veel gezelligheid.

Wil je up to date blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op onze sociale media!
Facebook:
https://www.facebook.com/DKVtournament/
Instagram:
https://www.instagram.com/dkvtoernooi/

Voor vragen mag je ons natuurlijk ook altijd een email sturen!
Voor specifieke vragen over het toernooi kan je terecht bij de binnen- en buiten coördinators.
Binnentoernooi: binnenco@dkvtoernooi.nl
Buitentoernooi:
buitenco@dkvtoernooi.nl
Voor algemene vragen kan je altijd een email sturen naar
info@dkvtoernooi.nl

Hopelijk zien we jou 31 mei, 1 en 2 juni 2024 op het volleybalveld, het feest en in de Sportsbar!