DKV TOERNOOI 2021 AFGELAST

WE ZIEN JULLIE VOLGEND JAAR WEER!


Toernooi informatie


Het DKV toernooi is een van de grootste volleybal toernooien in Noord-Nederland. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de drie Groningse studentenvolleybalverenigingen: Donitas, Kroton en Veracles.

Een paar weken geleden heeft Veiligheidsregio Groningen bekend gemaakt alle evenementen in Groningen te schrappen tot 1 juni 2021. Het DKV toernooi (4, 5 en 6 juni) valt daar net buiten, maar helaas moeten wij jullie mededelen dat het toernooi dit jaar niet door zal gaan. Hoe jammer dit ook is, de gezondheid van onze deelnemers staat altijd voorop.
De inschrijvingen zullen dus ook niet open gaan. We hopen volgend jaar weer een knallend toernooi neer te zetten! Blijf allemaal gezond en we zien jullie hopelijk volgend jaar weer!

Volleyballen kan op alle niveau's: studenten, recreanten tot aan topdivisie. Het toernooi draait natuurlijk om volleybal, maar er worden ook twee vette feesten en een BBQ gehouden en er kan ook op het terrein van de ACLO gekampeerd worden.

Inschrijven is nog niet mogelijk

De inschrijvingen voor het DKV toernooi 2021 zijn nog niet geopend.

-

Aftermovie DKV 2018 door SmartBags

 

Thema 2020: DKV Olympics: Road to Tokyo

Het thema van het DKV toernooi van 2020 is bekend: Het thema is DKV Olympics: Road to Tokyo! Dus of je nou voor een gouden medaille gaat of het goud van de tap: Schrijf je in!


Ons laatste nieuws

Hier vind je onze meest recente nieuwsberichten. Wil je meer nieuws lezen? Kijk dan op onze nieuws pagina.