Nieuwsbrief DKV Toernooi 2023

Beste volleyballers en volleybalsters, 

Tot onze grote vreugde mogen wij namens het 39e bestuur dit jaar DKV voor jullie organiseren. Het gezelligste toernooi van het Noorden, als je het ons vraagt. Daarnaast is dit ook het toernooi om nog net even mee te pakken voor de zomervakantie. Wij zijn inmiddels al enkele maanden druk bezig om er hopelijk net als andere jaren weer een fantastisch toernooi van te maken. Dit jaar bestaat het bestuur uit: 

Jessica – Voorzitter 

Yara Heijmans – Penningmeester 

Hester Tuinstra – Secretaris 

Simone – Public Relations 

Lizzy– Binnentoernooi 

Jesper– Buitentoernooi 

Merel van den berg – Feest Coördinator  

Jelijn Heijmans – Algemeen Coördinator 

Laureen Wierenga – Vormgever 

DKV toernooi is een toernooi met veel gezelligheid, volleybal op alle niveaus, internationale teams en  topfeestjes. Kortom de ideale afsluiter van het seizoen. De data voor 2023 zijn al bekend en de inschrijvingen inmiddels open, zet dus 9, 10 en 11 juni 2023 in je agenda! Wij hopen dat jullie van de partij zijn om samen met ons een geweldig toernooi neer te  zetten. Wij zijn in ieder geval van plan om van dit jaar een spetterend toernooi en een  onvergetelijk weekend te maken!  

Onlangs hebben we onze pré-borrel georganiseerd, een ontzettend geslaagde avond. Behalve dat het happy hour menig volleybal fanaat om 10 uur naar het gat heeft getrokken, is ook het thema van het toernooi bekend gemaakt. Light, camera, action! Groningen turns in to Hollywood for one night. Trek dus voor het themafeest je allermooiste filmpersonage outfit aan. Behalve dat we het thema bekend hebben gemaakt, zijn om 12 uur ook de inschrijvingen open gegaan. Wat betekent, dat jullie je NU in kunnen schrijven!

Schrijf je dan dus zo snel mogelijk in.  Inschrijven kan online via onze website www.dkvtoernooi.nl. Bij het inschrijven kun je meteen  betalen met iDeal. Mocht je vragen hebben over het toernooi kijk dan even op onze site of mail  naar secretaris@dkvtoernooi.nl. Voor meer nieuws like ons op Facebook en volg ons Instagram voor de laatste nieuwtjes rondom DKV Toernooi. 

Met sportieve groet, 

Hester Tuinstra

Secretaris DKV toernooi

Share this: